Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih in akcijah.

Novice

Petek, 25. maj 2018

POLITIKA O ZASEBNOSTI

POLITIKA O ZASEBNOSTI Osebni podatki   Zasebnost uporabnikov spletne strani je za nas ključnega pomena. Vsi podatki, ki jih pridobimo o...

Več

POŠTNINA
Torek, 28. februar 2017

POŠTNINA

VSE STRANKE OBVEŠČAMO, DA ZA VSA NAROČILA, KI SO NIŽJA OD 100€ ZARAČUNAVAMO 4,5€ POŠTNIH STROŠKOV.

Več

Kje nas najdete

Telefon: 031 666 515

Petek, 25. maj 2018

POLITIKA O ZASEBNOSTI

POLITIKA O ZASEBNOSTI

Osebni podatki

 

Zasebnost uporabnikov spletne strani je za nas ključnega pomena. Vsi podatki, ki jih pridobimo od vas preko spletne strani, bodo uporabljeni z namenom, da vam posredujemo informacije o proizvodih, za katere ste izrazili zanimanje. Če boste izrazili soglasje, vas bomo kasneje obveščali tudi o drugih novostih. 

 

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

 

Če ob obisku spletnih strani vsebino le prebirate ali prenašate objavljene dokumente, ne da bi nam posredovali kakršnekoli osebne podatke, se določene informacije o vašem obisku samodejno zberejo in shranijo, vendar te informacije ne vsebujejo vaših osebnih podatkov in vas z njimi ne moremo identificirati.

 

Spletna stran WWW.SPORTIVO.SI samodejno beleži nekatere splošne informacije obiskovalcev spletnih strani, na podlagi katerih pripravimo statistične povzetke. S statističnimi povzetki želimo naše spletne strani približati uporabnikom, npr. z oceno najbolj in najmanj zanimivih vsebin uporabnikom, ti podatki pa služijo tudi za druge namene, kot je določanje tehnične zasnove strani in identificiranje sistemske učinkovitosti ali problematičnih področij.

 

Vrste informacij, ki jih samodejno zbiramo ob vašem obisku:

• Internetna domena in internetni protokol (IP), s katerega dostopate do naše spletne strani.

• Tip internetnega brskalnika in operacijskega sistema, ki ga uporabljate za dostop do naše spletne strani.

• Datum in ura obiska spletne strani.

• Strani, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

• Naslov strani, iz katere ste se povezali na našo stran.

• Iskalni kriterij, ki ste ga uporabili pri povezavi na našo spletno stran preko spletnega iskalnika.

 

Vaše osebne podatke zbiramo, z njimi upravljamo in jih obdelujemo le za zakonsko določene namene in na podlagi vašega izrecnega soglasja.

 

Osebni podatki, ki jih potrebujemo zaradi zakonsko (ali pogodbeno) določenih namenov, so na primer podatki na podlagi posredovanega povpraševanja.

 

Osebni podatki, ki jih potrebujemo za druge namene, za katere je potrebno soglasje posameznika, so na primer:

 

• elektronski naslov ob prijavi na elektronske novice;

• IP-naslov odobritve uporabe piškotkov;

 

Podatki, zbrani s soglasjem, so namenjeni predvsem komunikaciji s posamezniki z namenom obveščanja o novostih na področju kakovosti  poslovanja in drugih aktivnostih podjetja ŠPORTIVO d.o.o..

 

Zavezujemo se, da pridobljenih osebnih podatkov nikakor ne bomo posredovali tretji osebi brez vaše predhodne privolitve.

 

Hramba podatkov 

 

Športivo d.o.o. vse podatke hrani in obdeluje skladno z zahtevami uredbe GDPR.

 

Osebni podatki, ki jih pridobimo na spletni strani www.sportivo.si, na podlagi vašega soglasja, so shranjeni v elektronski zbirki osebnih podatkov. Zbirke so ustrezno zavarovane, dostop do njih imajo le pooblaščene osebe.

 

Osebni podatki, ki nam jih posredujete digitalno  preko spletnega obrazca, se shranjujejo na strežnikih znotraj strežnikov ponudnika spletne trgovine, podjetja Cloovis programske rešitve d.o.o.. 

 

Zbrane osebne podatke, ki spadajo pod uredbo GDPR, hranimo še do 30 dni od trenutka, ko nam sporočite, da ne soglašate več s hranjenjem in obdelavo osebnih podatkov. 

 

Če bi želeli zbrane osebne podatke obdelovati za drug namen, kot so bili prvotno zbrani, bomo posamezniku pred nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili vse potrebne informacije in v tem primeru prosili za novo soglasje. 

 

Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti. 

 

Uporaba osebnih podatkov 

 

V podjetju Športivo d.o.o. zbiramo in obdelujemo le tiste osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev ali ki jih določa zakon oz. sklenjena pogodba, ter tiste, za katere ste dali izrecno soglasje. Taki osebni podatki so: ime in priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov.

 

Vaše podatke za namene obveščanja po elektronski pošti uporabimo šele po vašem predhodnem soglasju ali na podlagi zakonitega interesa. Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo: naslov elektronske pošte (obvezno) in ime in priimek (opcijsko).

 

Namen obveščanja po elektronski pošti:

 

• obveščanje o ugodnih ponudbah naših produktov,

• obveščanje o drugih novostih s področja kakovosti poslovanja

• obveščanje o drugih aktualnih dogodkih

 

Preklic soglasja

 

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko prekličete kadarkoli. Prekličete lahko pravico za posamezni namen ali za vse namene obdelave osebnih podatkov, s katerimi ste soglašali. 

 

Dano soglasje lahko prekličete:

• tako da pošljete elektronsko sporočilo na ta naslov matjaz@sportivoteam.com z vašim imenom ter priimkom

• z izbrisom vašega profila na spodnji povezavi (za izbris je potrebna predhodna prijava v sistem) http://www.sportivo.si/si/moj-racun/

• na zgornji povezavi (z prijavo v vaš račun) lahko urejate vaše podatke in jih po želji spreminjate.

 

Če boste preklicali soglasje za zbiranje ali obdelavo osebnih podatkov, bodo vsi zbrani osebni podatki, na katere se bo nanašala zahteva za izbris, izbrisani ali izvzeti iz obdelave.

 

Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov v zvezi z vami do vašega preklica ter uporabo teh osebnih podatkov za zakonsko določene namene.

 

Pravice posameznika

 

Vsak posameznik, lahko za svoje podatke zahteva:

 

• popravek kateregakoli podatka,

• izbris (»pravica do pozabe«),

• prenosljivost podatkov,

• dostop do podatkov,

• omejitev obdelave,

• ugovor.

 

Zahteve za informiranje, izbris in popravek lahko pošljete na naslov matjaz@sportivoteam.com.

 

Varstvo podatkov

 

Za zaščito vaših osebnih podatkov smo sprejeli ustrezne ukrepe. Naše metode in varnostne ukrepe redno prilagajamo najnovejšim standardom in sodobnim tehnologijam. 

 

Če bi bilo varstvo vaših osebnih podatkov ogroženo in če bi bila ob tem izkazana verjetnost, da bi taka ogroženost varstva osebnih podatkov lahko povzročila veliko tveganje za vaše pravice in svoboščine, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

 

Če bi bilo varstvo vaših osebnih podatkov ogroženo, bomo brez nepotrebnega odlašanja, najpozneje pa v 72 urah po seznanitvi z ogroženostjo varstva vaših osebnih podatkov o njej obvestili pristojni organ.

 

Obvestila o spremembah 

 

V primeru spremembe politike zasebnosti, bodo spremembe objavljene na naši spletni strani, tako da boste  vedno obveščeni, katere informacije zbiramo, kako jih uporabimo in v katerih okoliščinah jih razkrijemo. Če se odločimo, da bomo osebne podatke uporabljali na drugačen način od opisanega v času, ko so bili podatki zbrani, vas bomo obvestiti preko e-pošte. Informacije bomo uporabljali v skladu z določili politike zasebnosti, pod katero so bili podatki zbrani.

 

 

 

 

Pravica do pritožbe

 

Če menite, da smo vam kakorkoli kršili pravice z naslova varstva osebnih podatkov, lahko podate zahtevek za pojasnilo Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, www.ip-rs.si.

 

Zavezujemo se, da bomo vse zbrane podatke obdelovali zgolj v okviru naštetih namenov upravljanja oz. obdelave osebnih podatkov ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, drugo zadevno področno zakonodajo in skladno z Uredbo (EU) 2016/679 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

 

Potrudili se bomo storiti vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo pri uveljavljanju vaših pravic. 

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:

 

Športivo, d.o.o.

Modrejce 5c,

5216 Most na Soči

 

T: 00386.31.666.515

E: matjaz@sportivoteam.com 

www.sportivo.si

 

Novo v trgovini

BAKIN BIS

Moška trenirka Mikasa je primerna tako za prosti čas, kot tudi za aktivne športne dejavnosti. Narejena je iz 70% bombaža ter 30% poliestra, izbirate p...

Popust: -40,00%
Spletna cena: 33,00 €

DEMBE

Jesensko-zimska unisex jakna, narejena iz 100% nylon-a.

Spletna cena: 72,96 €

YUMA

Ženska trenirka Mikasa je primerna tako za prosti čas, kot tudi za aktivne športne dejavnosti. Narejena je iz 70% bombaža ter 30% poliestra, izbir...

Spletna cena: 62,53 €

Izdelki v akciji

ŽENSKA MAJICA Z KAPUCO MIKASA YUMA BIS

ŽENSKA MAJICA Z KAPUCO MIKASA YUMA BIS V ROZA, ZELENI IN BELI BARVI
REDNA CENA: 57,44€
AKCIJSKA CENA: 28,00€
NA RAZPOLAGOBELA BARVA V VELIKOS...

Popust: -51,25%
Spletna cena: 28,00 €

ŽENSKA KRATKA MAJICA MICHI BIS

ŽENSKA KRATKA MAJICA MIKASA MICHI BIS V ROZA, ZELENI, SVETLO MODRI IN TEMNO MODRI BARVI.
REDNA CENA: 29,77€
AKCIJSKA CENA: 19,00€
NA RAZPOLAG...

Popust: -36,18%
Spletna cena: 19,00 €

MAJICA Z KRATKIMI ROKAVI GO

MAJICA Z KRATKIMI ROKAVI MIKASA GO V TEMNO MODRI, ZELENI IN SVETLO MODRI BARVI
REDNA CENA: 29,77€
AKCIJSKA CENA: 19,00€

NA RAZPOLAGOTEMNO...

Popust: -36,18%
Spletna cena: 19,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica

NULL